Sula – Humor Shqip

Aktrojne: Xon Luga dhe Mon Aga
Producent Haxhi Isufi

—————————————————————————————————————-
Subscribe: Mos harroni te abonoheni ne kanalin tone qe te njoftoheni per cdo humor te ri qe do hidhet.
—————————————————————————————————————-
Na ndiqni edhe ne:

Facebook: https://www.facebook.com/TV2000shi/
Twitter: https://twitter.com/TV2000shi

0

goodhumor24.com

Publication author

offline 44 mins

good

0
Comments: 0Publics: 683Registration: 22-02-2018
Authorization
*
*
Registration
*
*
*
A password has not been entered
*
Password generation